Pe toţi cititorii acestui blog, vă invit să accesaţi pagina:

http://www.cristinaiancu.ro

noul blog programat de dragul meu soţ!

Chiar ştie ce face!

joi, 21 iunie 2007

Vorbe de duh

Daca ai hotarat sa fii vierme nu te plange cand vei fi strivit!
(Kant)

4 comentarii:

Anonim spunea...

Parerea mea: Cristinik, pina la urma ar trebuie sa-i fii recunoscatoare lui Fido... macar pt ca asa mai afla si cite unul ca mine ca exista Cristina Barbu - ziarist acreditat... iti dai seama, in ignoranta mea, habar n-aveam cine e regina presei locale!!! Pe bune, acum, tu chiar crezi ca-i pasa cuiva de ce scrie presa locala despre politica la nivel central? crezi ca li se rupe cititorilor de asemenea subiecte, cind centrul orasului arata cum arata, cind primarul face ce face si, in general, in plan local se intimpla o multime de chestii care te scot din sarite? Asa ca, in locul tau, nu m-as amagi cu acreditarea aia prea tare. Poti s-o tii in rama, acasa, dar nu te mai ascunde in spatele ei... nu de alta, dar asa de bine ai stat ascunsa ca pina sa citesc blogul lui Fido si "polemica voastra" (unde si el a sarit nitzel calul), habar n-aveam ca exista Cristina Barbu, Iancu sau cum te numesti. N-ar strica sa postezi si niste materiale pe care le-ai publicat tu, sa vedem cu cine avem de-a face. :)

Hai sa vedem daca aprobi comentariul!!!!

Daca nu, il postez in alta parte. Sau nu! :))

Cristina IANCU (Barbu) spunea...

Wow, nu ma cunoaste lumea... Eu nu as zice asa ceva. Iar daca te intereseaza materialele mele da pur si simplu o cautare pe google si vezi ce am scris. Imi gasesti articole si pe www.telegraful.ro,si pe www.hotnews.ro, si pe unde mai vrei tu...Dar probabil ca google-ul e pentru profesionisti!!!

Anonim spunea...

:)) pe hotnews? pai acolo sint materiale preluate din presa locala, ca atare... nu inseamna ca sint materiale pe care le-ai scris pt ei... sa stii ca google e pt profesionisti si numai pt ei!!! ca iti trebuie pregatire, nu gluma, sa tastezi XXX si pussy in fereastra... :)) deci daca pt a folosi google trebuie sa fii expert, iti dai seama ce iti trebuie ca sa devii ziarist acreditat la Bruxelles?? eu nu-mi dau seama da' poate ne lamuresti!!! m-am interesat si am aflat si la ce foloseste acreditarea asta: ca sa faci o emisiune... CULINARA!!! genial! oare pt teleshopping, ai nevoie de acreditare la ONU?? incearca sa revii cu picioarele pe pamint! Daca (mai) potzi!

Cristina IANCU (Barbu) spunea...

ha, ha, ha...te-ai interesat. Pai scuza-ma dar esti cam pe dinafara lasand la o parte ca ai postat comentariul de pe un ip "interesant".Si de fapt ma bucur ca ma cunoaste cine trebuie. No name-urile chiar nu ma intereseaza

Melodia mea de suflet-Florin Chilian Zece