Pe toţi cititorii acestui blog, vă invit să accesaţi pagina:

http://www.cristinaiancu.ro

noul blog programat de dragul meu soţ!

Chiar ştie ce face!

joi, 7 iunie 2007

Ştire care nu va fi difuzată niciodată la Alpha TV

250 de tone de carburanţi au fost confiscate de comisarii Gărzii Financiare Prahova pentru că oficialii Petrom nu deţineau acte de provenienţă.
Un control efectuat zilele trecute de comisarii Gărzii Financiare Prahova la Rafinăria Petrobrazi aparţinând companiei Petrom s-a soldat cu confiscarea unei cantităţi importante de carburanţi şi amendarea unui antrepozit fiscal. Este vorba de Secţia Comercială Livrări Produse Petroliere (SCLPL) Brazi, aflată în incinta rafinăriei, care are ca obiect de activitate primirea, depozitarea, distribuirea şi transportul produselor petroliere prin intermediul autocisternelor. Aici, oamenii legii au găsit într-un rezervor 250 de tone de benzină fără plumb pentru care nu existau acte de provenienţă. Comisarul Şef al Gărzii Financiare Prahova, Teodor Constantin a afirmat că mai mult ca sigur, această benzină provenea tot din interiorul rafinăriei. Dar, pentru că nu existau actele legale necesare, s-a procedat la confiscarea întregii cantităţi, sancţionând societatea mai întâi cu 100.000 de lei şi cu alţi 4.000 de lei pentru încălcarea legii contabilităţii, a precizat Constantin.
Acesta nu este singurul caz descoperit de comisari. De la începutul acestui an, şase agenţi economici care activează în domeniul distribuţiei de produse petroliere au fost amendaţi cu aproape 120.000 de lei, valoarea confiscărilor depăşind o jumătate de miliard de lei.

4 comentarii:

Catalin Stavri spunea...

Bag de seama ca de cand ai iesit din bransa ai cam uitat cum e cu jurnalismul. Pai ce-ai scris tu nu e stire, e subiect de ancheta. O stire este ceva de genul: Pe blogul ei, Cristina Barbu a postat o fotografie cu un mic dejun copios. Oare reprezinta trairile autorului sau o simpla relatare din frumoasa noastra Patrie a Hotilor? (PH)

Cristina IANCU (Barbu) spunea...

Imi pare rau ca te contrazic, dar nu e nici subiect de ancheta. Sunt doar niste informatii furnizate la co conferinta de presa a Garzii Financiare Prahova, informatii care nu au fost difuzate nici pe Alpha Tv si nici publicate in Telegraful de Prahova.
Oare de ce?

Anonim spunea...

Nimic din ce ai scris nu este adevarat.Totul este fals.Daca ai ceva cu noi spune-ne in fata.Daca nu stii nu te baga.In nici un caz nu era vorba despre o conducta de petrol, era apa minerala ramasa pe teava.

Cristina IANCU (Barbu) spunea...

Asta chiar e buna...Sa inteleg ca Garda Financiara minte? Ca ofera informatii false? Nu as prea crede...

Melodia mea de suflet-Florin Chilian Zece