Pe toţi cititorii acestui blog, vă invit să accesaţi pagina:

http://www.cristinaiancu.ro

noul blog programat de dragul meu soţ!

Chiar ştie ce face!

miercuri, 25 iulie 2007

Ce se mai votează prin lume...

Cetăţenii Ungariei vor putea vota în cadrul unui referendum pentru a-şi exprima părerea privind introducerea unei legi care să aprobe... odihna de după-amiază.
"Sunteţi de acord ca Parlamentul Republicii Ungaria să facă o lege pentru a introduce siesta?" - este întrebarea la care cei aproape opt milioane de unguri cu drept de vot vor răspunde după ce Comitetul Naţional de Alegeri a decis, luni, că merită organizat un referendum pe această temă. Pe de alta parte, cetăţenii ungari care suferă din cauza caniculei din această lună sunt însă nevoiţi să plătească în continuare pentru băuturile consumate, deoarece comitetul a respins o propunere de referendum care dorea ca ...berea să devină gratuită în restaurante, pe motiv că acest lucru ar afecta piaţa.
Susţinătorii legii care propune somnul de după-amiază trebuie să adune 200.000 de semnături pentru ca scrutinul să aibă loc.

Mă gândeam că am putea şi noi să organizăm referendumuri pentru a legifera somnul în Parlament, pentru a face o lege pentru chiulul de la şcoală sau una pentru recunoaşterea prostiei.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Paila noi ar trebui sa se dea o lege prin care sa muncim,ca de odihnit...mama mama, ab obosit cu tatii

Cristina IANCU (Barbu) spunea...

Aici as putea sa te contrazic...Intra-adevar sunt foarte multi care s-au invatat sa cam stea...dar ce te faci cu cei care vor sa munceasca si nu au unde? Sau cu cei care au niste salarii de mizerie, dar care muncesc foarte mult?

Melodia mea de suflet-Florin Chilian Zece