Pe toţi cititorii acestui blog, vă invit să accesaţi pagina:

http://www.cristinaiancu.ro

noul blog programat de dragul meu soţ!

Chiar ştie ce face!

joi, 18 octombrie 2007

Se întâmplă în România!!!!

Un bărbat de 82 de ani, în puşcărie pentru o bucată de pământ. E vorba despre un bărbat dintr-o comună din Iaşi care a refuzat să respecte o hotărâre judecătorească.
Sentinţa îl obliga să elibereze un teren pe care bătrânul îl considera însă al lui.
La 82 de ani, Neculai Gheban e în puşcărie de şase zile. Până acum n-a avut niciodată probleme cu legea. Necazurile lui au început în 1997. O vecină a revendicat şi a obţinut în instanţă 2.500 de metri pătraţi pentru care bătrânul nu avea acte.
Dar bărbatul a refuzat să elibereze terenul pe motiv că acolo a fost casa părinţilor săi. Iniţial, instanţa l-a condamnat la şase luni de puşcărie cu suspendare. Chiar şi aşa a refuzat să îşi mute gardul de pe bucata de pământ, iar vecina l-a dus din nou la judecată.
Acum, magistraţii l-au trecut la executarea pedepsei. Pentru că are peste 60 de ani, omul va executa doar o treime din pedeapsă. Familia a apelat deja la un avocat care va face o cerere de graţiere către preşedintele Traian Băsescu.

Ştirea a fost difuzată în urmă cu câteva minute de ProTV. Mi se pare penibil să bagi în puşcărie un moş de 82 de ani, în timp ce mafioţii mafioţilor să stea liberi afară şi să nu se intereseze nimeni de soarta lor.

Păi asta este o ţară normală? Când îşi va reveni şi Justiţia din România?

Un comentariu:

Anonim spunea...

Draga Cristinica,

Justitia este oarba, oriunde te-ai duce pe lumea asta. La varsta ta, n-ai invat, ca pe lumea asta, doar petrolul, drogurile si sexul conteaza ?

Mai copii, invatati, invatati si iar invatati, cum bine va spunea tatucu' Stalin.

Si terminati cu teribilismele de jurnalisti c-on bulinati !!!

Melodia mea de suflet-Florin Chilian Zece