Pe toţi cititorii acestui blog, vă invit să accesaţi pagina:

http://www.cristinaiancu.ro

noul blog programat de dragul meu soţ!

Chiar ştie ce face!

vineri, 19 octombrie 2007

Reapare "Monitorul de Prahova"

Vineri, 19 octombrie 2007, S.C. Bloom Press S.R.L. Ploieşti a obţinut dreptul de folosinţă exclusivă asupra mărcii Monitorul de Prahova.

Fondat de Iulian Bădescu, cotidianul cu acelaşi nume a apărut iniţial pe 1 iunie 2000. Într-o nouă formulă grafică şi cu un conţinut editorial mult îmbunătăţit, Monitorul de Prahova îşi va relua apariţia vineri, 26 octombrie 2007. Condusă din nou de fondatorul ei, publicaţia va fi editată săptămânal şi se va distribui împreună cu ediţia de weekend a cotidianului Republicanul, editat de Bloom Press din 1 august 2005. Cele două publicaţii vor fi însoţite de un Ghid TV şi de mai multe suplimente tematice. Preţul întregului pachet editorial va fi de un leu, iar abonaţii Republicanului vor primi gratuit Monitorul de Prahova până la sfârşitul anului în curs.
Bloom Press este editorul ziarului cotidian Republicanul. Ziarul Republicanul a apărut pe piaţa presei prahovene în anul 2005.

Mihaela Apostolescu
Director DezvoltareBLOOM PRESS
mihaela.apostolescu@republicanul.ro
http://www.republicanul.ro


Acum e oficial. Monitorul de Prahova va ieşi pe piaţă de vinerea viitoare.

2 comentarii:

MAX spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
MAX spunea...

Saptaminal de opinie (de stinga) si de informatii (despre adversari politici). Nu conteaza. Sa va mearga afacerea, draga concurenta !

Melodia mea de suflet-Florin Chilian Zece