Pe toţi cititorii acestui blog, vă invit să accesaţi pagina:

http://www.cristinaiancu.ro

noul blog programat de dragul meu soţ!

Chiar ştie ce face!

joi, 4 octombrie 2007

Iorgovan a murit

Senatorul PSD Antonie Iorgovan, care suferea de cancer, a murit, în această dimineaţă, la clinica din Viena unde a fost transferat la sfârşitul săptămânii trecute.
Antonie Iorgovan, în vârstă de 59 de ani, suferea de mai multă vreme de cancer, starea acestuia agravându-se în ultima perioadă.

Senatorul social-democrat a fost transferat din nou, sâmbăta trecută, la solicitarea familiei, într-o clinică de specialitate din Viena, unde a murit, joi dimineaţă, înainte de a fi supus unei noi intervenţii chirugicale, afirmă surse medicale. Medicii români au fost rezervaţi în privinţa unui nou trasport la Viena, apreciind că ar putea fi afectată şi mai mult starea sănătăţii pacientului. Familia a vrut, însă, să fie respectată dorinţa senatorului Iorgovan, astfel că au fost semnate toate documntele privind transferul în clinica vieneză.

Senatorul Antonie Iorgovan a mai fost internat în clinica vieneză în 5 septembrie şi a revenit la Secţia oncologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, peste aproape două săptămâni

7 comentarii:

Anonim spunea...

Ia uite ce scrie prietena ta la ultimul comentariu: http://jurnalista.wordpress.com/2007/09/02/poluarea-spirituala-ireversibila/#comments

Anonim spunea...

"Pai nu vi se pare ciudat ca toti care am fost la revolutie avem acum probleme? Cu toti se intampla ceva rau. M-au iradiat!", ar fi spus senatorul unor apropiati care l-au intrebat despre boala sa.

Cristina IANCU (Barbu) spunea...

Stiu poveste pentru ca si mie mi-a spus profesorul Iorgovan lucrul asta la inceputul verii. Atunci eram uimita de vointa domniei sale de a trai si credeam ca va reusi sa invinga boala. Imi pare rau pentru zeci de cazuri sociale, oameni sarmani care aveau nevoie de bani sau de asistenta juridica, pesoane care veneau la redactie disperate. Pe foarte multi dintre acesti oameni i-am strimis in audiente la profesor si pentru fiecare dintre ei a gasit o solutie. Pacat.
Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!

Anonim spunea...

Pai, daca o sti, de ce nu scrii?

Cristina IANCU (Barbu) spunea...

Am scris-o atunci si probabil ca o sa o reiau in ziarul la care lucrez luni. Si tu ai aceasi parere cu profesorul Iorgovan? Pentru ca stiu ca si tu ai probleme de sanatate.

Anonim spunea...

Scuze, este doar o coincidenta de nume.

Anonim spunea...

parastas

Melodia mea de suflet-Florin Chilian Zece