Pe toţi cititorii acestui blog, vă invit să accesaţi pagina:

http://www.cristinaiancu.ro

noul blog programat de dragul meu soţ!

Chiar ştie ce face!

joi, 4 octombrie 2007

Mitocanul-mitocanilor

"Sigur, vin direct la tine în birou să o facem". Acesta a fost răspunsul preşedintelui Traian Băsescu dat jurnalistei de la Antena 3 Sorina Matei când aceasta l-a întrebat la Brănesti dacă va face o declaraţie despre rezultatul moţiunii.

Preşedintele (mie nu prea mi se pare demn de acestă funcţie) Traian Băsescu continuă să se exprime jignitor în dialogul cu ziariştii. Pe reporterul Antena 3, Andreea Pana, a calificat-o drept "ţigancă împuţită", afirmaţie pentru care a fost citat în faţa Consiliului Naţional Antidiscriminare.
În 2005, la bilanţul Poliţiei, un alt reporter al Antenei 1 l-a întrebat pe şeful statului cum i se pare poliţia. "În orice caz mult mai frumoasă decât tine", a venit răspunsul total nemotivat al lui Băsescu.


În decembrie 2005, Traian Băsescu apare la bilanţul Alianţei PNL-PD. I se pare nepotrivită întrebarea unui reprezentant al Mediafax dacă a fost invitat sau a venit din proprie iniţiativă şi răspunde: "O lipsă de bun-simţ mai mare nu am văzut la un ziarist!".



Unei alte ziariste de la Antena 3, Băsescu i-a oferit pe podul de la Mărăcineni un post la Cotroceni.



Comportamentul preşedintelui mi se pare anormal şi jignitor şi cred că a venit timpul să nu-l mai băgăm în seamă. Poate că dacă timp de o lună, niciunul dintre noi nu îi va mai pomeni numele, nici în ziare, nici la tv şi nici la radio, Băsescu îşi va revizui atitudinea. Şi poate va învăţa că noi nu îi suntem duşmani. Vrem doar să ne informăm corect cititorii, iar în numele lor, care sunt şi alegătorii dvs., avem dreptul să vă întrebăm orice.

Niciun comentariu:

Melodia mea de suflet-Florin Chilian Zece