Pe toţi cititorii acestui blog, vă invit să accesaţi pagina:

http://www.cristinaiancu.ro

noul blog programat de dragul meu soţ!

Chiar ştie ce face!

marți, 25 septembrie 2007

PSD-ul de azi...

Conferinţă de presă "extraordinar" de interesantă astăzi la PSD Prahova. Trei "specialişti" în agricultură-un inginer agronom (nu era Semcu...), un medic veterinar şi un tehnician veterinar- au mâncat timpul ziariştilor explicând ce nenorocită este agricultura de azi şi cum îşi bat guvernanţii joc de bieţii ţărani. Au şi soluţii...subvenţii de 10 milioane pe hectarul de teren pentru irigaţii plus 6,5 milioane pe hectarul cultivat plus încă 1001 de alte pomeni electorale. Şi culmea este că pesediştii-agricultori au înfierat cu drag şi spor şi mândrie proletară o lege promulgată în 2004 de Ion Iliescu că...cică "ne-a obligat Banca Mondială să o facem".

Eu înţeleg că este greu în Opoziţie, dar dle Săniuţă nu mai lăsaţi toţi foştii comunişti şi şefi de CAP să vină la conferinţele de presă, că pe urmă iar veţi spune că sunt ziariştii răi şi au ceva cu PSD-ul.

Numele agropesediştilor sunt: ing Alexandru Chelba, dr Lucian Tabără şi Victor Drăgan, tehnician veterinar.

P.S. Aştept cu interes conferinţa de presă a distinsului domn Gheorghe Şupeală, şeful Departamentului pentru Energie a PSD Prahova şi în acelaşi timp directorul general al Petrom Services(sau a ce a mai rămas din firmă după tranzacţia cu Petrom)

4 comentarii:

MAX spunea...

Se pare că politicienii - în special din PSD - s-au îmbolnăvit de la Geoană. Care are prostănită cronică. Una este să combaţi punctual şi la obiect puterea şi alta să baţi apa în piuă. Dar cine să le spună adevărul ?

Cristina IANCU (Barbu) spunea...

Pai cred ca noi suntem cei care trebuie sa ii tragem de maneca si sa le spunem ca bat campii. Si mai cred ca asta ar trebui sa facem cu toti politicienii, indiferent de partidul din care fac parte.

Anonim spunea...

Ha, Ha, Ha! Te referi la mine?

Cristina IANCU (Barbu) spunea...

Ma refer la toti politicienii, indiferent de partidul din care fac parte, care considera ca atunci cand au un reportofon sau o camera de filmat in fata, pot spune orice le trece prin cap. Si timpul nostru costa bani, domnilor politicieni.

Melodia mea de suflet-Florin Chilian Zece