Pe toţi cititorii acestui blog, vă invit să accesaţi pagina:

http://www.cristinaiancu.ro

noul blog programat de dragul meu soţ!

Chiar ştie ce face!

sâmbătă, 15 septembrie 2007

Deci cum e cu plagiatul?????

Răsturnare de situaţie la PSD Prahova

Deputatul PSD Marian Săniuţă ar putea renunţa la retragerea din fruntea filialei Prahova. Cel puţin asta susţin surse din interiorul filialei care dau ca sigură reîntoarcerea parlamentarului în funcţia de preşedinte al social-democraţilor prahoveni. Revenirea pe post a fostului ministru de Interne are legătură cu zvonurile din ultima perioadă potrivit cărora Adrian Năstase ar acceptat să candideze la scaunul de şef al PSD Prahova. “Republicanul” a aflat că Marian Săniuţă i-a trimis o scrisoare lui Mircea Geoană în care “regretă autosuspendarea din funcţia de preşedinte al filialei judeţene” şi cere să îi fie “acceptată solicitarea de renunţare la autosuspendare”. Şi cum în luna februarie Marian Săniuţă nu a completat nicio demisie informând conducerea centrală doar că se retrage din motive personale, informaţia ni se pare veridică. L-am contactat telefonic pe parlamentar care ne-a declarat: “În politică orice este posibil. Nu neg că au fost şi vor mai fi dicuţii şi la Bucureşti şi la nivel local. Cred că fiecare dintre noi ar trebui să se gândească mai mult la binele partidului şi mai puţin la orgoliile personale”. “Eu sunt un simplu candidat şi nu am auzit nimic despre aceste presupuse scrisori sau negocieri de la Bucureşti. Nu cred că aşa ceva este posibil, iar eu îmi fac în continuare campanie în judeţ”, ne-a declarat consilierul municipal Daniel Savu, cel care şi-a exprimat în nenumărate rânduri intenţia de a candida la şefia PSD Prahova.
Având în vedere că alegerile pentru şefia PSD Prahova au fost amânate până acum de trei ori, este foarte posibil ca până la sfârşitul acestei luni Marian Săniuţă va redeveni preşedintele social-democraţilor din judeţ.
(Cristina IANCU)

ACESTA ESTE MATERIALUL SCRIS DE MINE ŞI PUBLICAT ÎN REPUBLICANUL DIN 13. SEPTEMBRIE.2007
UN MATERIAL SIMILAR A APĂRUT, ÎN ACEEAŞI ZI, ŞI ÎN GAZETA DE PRAHOVA SEMNAT DE IULIAN MAXIM.

ŞI ACUM UITAŢI CE SCRIE MONITORUL DE PRAHOVA PE 14 SEPTEMBRIE....


Saniuta ii ia fata lui Nastase la sefia PSD Prahova

Marian Saniuta, fostul lider al PSD Prahova, i-a cerut presedintelui partidului, Mircea Geoana, sa-l repuna in functie. Gestul deputatului vine dupa ce numele fostului premier Adrian Nastase a fost intens vehiculat ca o candidatura surpriza la sefia PSD Prahova. Alegerile pentru conducerea organizatiei ar fi trebut sa se desfasoare la sfarsitul lunii, iar pana acum s-au inscris Marian Saniuta si consilierul ploiestean Daniel Savu.


Păi măi colegi...e corect să daţi copy-paste?

Un comentariu:

Anonim spunea...

O ... asta-i chiar buna !!!

Pai plagiatorii aia sunt ziaristi ???

Asta crezi tu, cred ei, dar iti spun eu ce sunt: o adunatura de cacaciosi care chiar cred ca-s ziaristi.

Niste zoiosi care nu stiu decat sa se planga si sa se kkce pe ei ... de le pute popoul.

Motivele: vezi comentariul meu anterior de pe blog.

P.S. "Nenocorcitul" ala de Calota, le-a distrus vietile unor kkciosi, cu ideile lui tampite "de marca inregistrata" :)).

Melodia mea de suflet-Florin Chilian Zece