Pe toţi cititorii acestui blog, vă invit să accesaţi pagina:

http://www.cristinaiancu.ro

noul blog programat de dragul meu soţ!

Chiar ştie ce face!

luni, 31 martie 2008

A plecat Tudose...s-a stricat siteul

De astăti ziarul Telegraful de Prahova nu mai are site....


Ce să îi faci dacă l-au dat afară pe Tudose. Acum fac pariu că nu o să mai aibă site foarte mult timp.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Nici o problema, stimata doamna! Oricum si-o merita! >:) Ca dovada ca Dumnezeu nu doarme... =))Si, daca se enerveaza seful lor, cumpara toate siteurile din lume si face google-ul telegraf :))

Anonim spunea...

Face un rahat, nu intereseaza pe nimeni ziarul ala! Pana si pe fotograf l-au dat afara... S-a ales prafu' iar pe Luca il doare in cur!

Anonim spunea...

Era si normal sa se aleaga praful, atata timp cat l-au pus in frunte pe Arthur, nu? Care, in afara de a da divort si a se afisa in public cu diverse pipite, nu face nimic. Asta este. Daca Gabi a fost angajat sa ridice Alpha pt a fi vanduta, Arthur se ocupa sa o ingroape, probabil pentru a o cumpara el. cine stie?

Anonim spunea...

Of imi pare rau sa va stric mica petrecere, dar exista site;) www.telegrafuldeprahova.ro Cristina se pare ca ai pierdut pariul;)

Cristina IANCU (Barbu) spunea...

Draga Vali sau Catalin ma bucur ca aveti curajul de a va dezvalui identitatea. Iar de mers merge www.telegrafuldeprahova.ro nu www.telegraful.ro, domeniul sub care e inregistrat siteul peste tot. Asa ca nu am pierdut nimic. Dar ma bucura la nebunie curajul vostru de a va piti in spatele unui post anonim!

Anonim spunea...

Dragii mei colegi din Alpha, nu va mai agitati ca pestii pe uscat caci in curand veti fi ai nimanui. S-a elucidat si mister cu falimentarea postului, s-a decis ca vine SOV si va ia inapoi, iar Luca...n-a dat doi bani nici pe voi, nici pe nimic din ce-i al vostru. Asa ca, cei care mai aveti o urma de coloana, luati-va traistutele si pa, baieti! Sau o sa ramaneti pe drumuri....

Anonim spunea...

ah...si app:e fain cum va ascundeti de public...oamenii puternici isi asuma ce gandesc...sau va da seful afara daca cititi Cristina Iancu?:))

Melodia mea de suflet-Florin Chilian Zece