Pe toţi cititorii acestui blog, vă invit să accesaţi pagina:

http://www.cristinaiancu.ro

noul blog programat de dragul meu soţ!

Chiar ştie ce face!

miercuri, 13 februarie 2008

Vin alegerile

Roberta Anastase i-a "tras-o" cu graţie lui Radu Socoleanu. Viceprimarul a primit o lovitură sub centură, la începutul săptămânii, când Andrei Volosevici a fost desemnat drept candidat al PD-L la Primăria Ploieşti.
Mâine va fi şedinţă pentru desemnarea candidatului la PSD Ploieşti. În luptă sunt patru candidaţi- Marian Săniuţă, Emil Calotă, Daniel Savu şi Ion Eparu. Eparu se pare că a renunţat să îşi mai dorească să candideze, Calotă spune că nu mai vrea încă un mandat, iar Săniuţă are domiciliul oficial, cu acte în regulă, în comuna Păuleşti. Deci rămâne Savu...
PRM l-a desemnat pe medicul Adrian Cărămidă, PNL încă se gândeşte pe cine ar putea desemna candidat, iar Radu Popescu încă nu ştie dacă va candida independent sau dacă se va duce la PNG-CD.
În asemenea condiţii stau şi mă întreb, oare care ar fi cel mai potrivit primar al Ploieştiului?

4 comentarii:

Anonim spunea...

PNL-istul? :)

Anonim spunea...

Dupa cum se stie deja tov Savu, de la Secu2, e deja candidatul PSD. la PNL se prevede Iulica Teodorescu. drept pentru care in turul doi se vor bate, daca va fi cazul RAdu Popescu si Volosevici. iar totul va depinde de un anumit trust media... stii tu mai bine!!!!

Cristina IANCU (Barbu) spunea...

Ce anumit trust? Ca Radu Popescu este nasul lui Zafiriadis iar Volo este amicul Robertei care este amica lui Sorin Mihai. Pai saracul trust nu va sti ce sa faca in turul 2. Poate va face ceea ce vrea Luca.

Anonim spunea...

Trust de presa...trust de asazise vedetisme...trust de amatori inraiti de salarii grase...politica de doi bani...pupincurism generalizat...inceput de sfarsit...gradina zoologica...fuga este singura sansa...torcatori2...minciuni inventate...picaj...trezire...savu primar...trust de presa degeaba...bani aruncati in zadar...2009...psd... :-)

Melodia mea de suflet-Florin Chilian Zece