Pe toţi cititorii acestui blog, vă invit să accesaţi pagina:

http://www.cristinaiancu.ro

noul blog programat de dragul meu soţ!

Chiar ştie ce face!

duminică, 13 ianuarie 2008

Din nou despre Alpha TV

Sunt convinsă că după ce veţi citi postul ăsta o să aud din nou că sunt o scorpie şi am ceva cu săracii de la Alpha Tv care se chinuie să facă o staţie de televiziune viabilă şi la standarde. Sincer, vă mărturisesc că nu am nimic cu cei de acolo, ba din contră am în continuare o mulţime de prieteni în clădirea de pe Mihai Eminescu nr. 7. Şi de la ei am aflat că Edy Moldovan şi-a dat demisia, iar părerea mea este că Edy chiar reprezintă o pierdere pentru Alpha fiind, deocamdată, cel mai cunoscut jurnalist sportiv din judeţ. Dar nu despre Edy doream să vă povestesc ci despre faptul că din câte se pare Alpha Tv are o "colegă" în Grecia. Dar ei probabil că nu ştiu că grecii îi plagiează şi le copiează id-ul de post şi siglele. Sau cei de la Alpha Ploieşti le copiează pe a celor de la Atena...iar eu tind să cred că varianta din urmă e cea mai credibilă.

Păi uitaţi şi judecaţi şi voi...



Mie genericul ăsta mi se pare cam identic cu cel al Alphei Tv Ploieşti. Şi când te gândeşti că prin târg umblă vorba că s-au cheltuit bani grei pe noul pachet grafic al postului stau şi mă întreb în buzunarele cui au ajuns banii aia? Oare şefii televiziunii nu au văzut că au primit nişte clipuri care rulează de ceva timp pe you tube? Oricum dacă ăsta este produsul marelui grafician plătit cu bani grei de Alpha nici nu mă gândesc cum arată restul vipurilor de acolo...

Domnu Luca chiar nu v-aţi săturat să vă aruncaţi banii pe fereastră? Mai bine îi donaţi la un cămin de copii sau la unul de bătrâni. Ar fi investiţi mult mai cu folos!

28 de comentarii:

Anonim spunea...

Cărările Domnului sunt încurcate ...
directorul postului alpha TV Ploieşti este grec, cine ştie, poate alpha din Grecia o fi a lui sau a neamurilor lui şi aşa se explică copiatul ...

Da' cine se mai uită alpha Ploieşti ?
Oricum nu contează ce iese pe p(r)ost.

Anonim spunea...

Nu cred ca mai intereseaza pe nimeni,nimic! Oricum astia nu fac doua paie cruce! Ori ca plagiaza,ori ca injura,ori ca mananca rahat sau vomita alcool sunt mandrii in prostia lor ca au reusit sa prosteasca pe cineva. Dar oare cat o sa mai tina aceasta aberatie? Poate acel cineva se va trezii si atunci sa vezi circ!

Anonim spunea...

'Podul de piatra' se va darama / Va venii Vantu' si il va lua / Va face altu' pe Bulevard in jos / Altu' mult mai bun si mai frumos!

Anonim spunea...

Cu tot respectul cuvenit unui jurnalist va spun ca ceea ce a-ti scris despre grafica de la Alpha TV este eronat. Un jurnalist bun trebuie sa fie foarte bine informat inainte de a scrie, iar dumneavoastra doamna sunte-ti exceptia de la regula. Acel ident a fost urcat pe youtube la 23 de zile dupa ce a fost lansata noua grafica pe Alpha TV Ploiesti.
Un aspect foarte usor de verificat:
About This Video ident 2007-2008 (more)
ident 2007-2008 (less)
Added: October 23, 2007
Ca sa nu mai spun ca pachetul grafic era gata de la sfarsitul lunii iulie.
In consecinta ceea ce a-ti afirmat este extrem de grav, gradul dumneavostra de nesimtire si neprofesionalism depasind cu mult limitele admise in meseria aceasta.

Anonim spunea...

Hahahaha ... s-au băşicat producătorii spotului ...

Auzi fază tare, grecii s-au inspirat de la alpha TV Ploieşti, au luat clipul de la ei in luna iulie şi abia in octombrie l-au bagat pe youtube.

Pun pariu ca cei de la alpha din Grecia l-au avut si ei in perioada sărbătorilor de iarnă :))

Anonim spunea...

Nu inteleg sincer de ce atata rautate. In primul rand puteti verifica, ceea ce am facut si eu din simpla curiozitate si am realizat ca nu exista absolut nici un plagiat. V-ati gandit oare ca este pur si simplu o pura coincidenta?!...
Sunt jurnalista ca si dumneavoastra si nu am nici o legatura cu Alpha TV sau vreunul din ziarele afiliate, insa am aflat printr-o cunostinta comuna ca a-ti fost data afara doamna, cam frustrant, nu-i asa? Oricum asta nu justifica de ce aruncati cu noroi in niste oameni care la un moment dat v-au fost colegi. Nu aveti mandrie deloc? Plecati cu fruntea sus! Este si asa destul de grav ca multi din breasla sunt corupti, mai trebuie sa suportam si altii care au lipsa de inteligenta, buna informare si tact?!!!
Imi cer scuze daca vorbele mele au fost prea dure pentru o idealista ca dumneavoastra pentru care filmul preferat este "Gone with the wind", insa sunteti de-a dreptu jenanta! Dintr-un film sau o carte ar trebui sa te inspiri, sau macar sa poti intelege mesajul transmis, ceea ce dumneavoastra nu prea cred ca sunteti capabila daca stati sa va pierdeti timpul cu razbunari fantomatice si prostesti.
Mult succes mai departe in cariera si mai multa minte pe viitor si respect!

Cristina IANCU (Barbu) spunea...

Constat ca postul meu a cam aprins spiritele. Daca am fi avut o cunostinta comuna ati fi aflat ca am demisionat nu am fost data afara asa cum afirmati. Am plecat pentru ca nu accept sa mi se spuna ce sa scriu. In plus, cei pe care ii acuz de plagiat nu sunt fostii mei colegi. Sunt niste smecheri care au descoperit ca de acolo se pot obtine bani buni fara sa ai habar despre meseria asta. Cat despre pachetul grafic va garantez ca este piratat. Peste cateva zile cand o sa am raspunsul de al Alpha Athena o sa vedeti cine pe cine a piratat.

Anonim spunea...

Draga doamna nimeni nu a copiat nimic, nici Alpha Tv pe cei din grecia si nici invers pentru ca nu aveau cum sa stie unii de altii. Grafica de la Alpha TV exista numai la Alpha TV pentru nimeni nu sta sa urce asa ceva pe youtube.
Uitati-va si dumneavoastra din nou pe youtube la data urcarii acelui clip si o sa vedeti ca este 23 octombrie iar pachetul grafic Alpha TV Ploiesti a iesit in emisie pe data de 1 octombrie si dupa cate stiu eu graficianul care le-a produs nu nici clarvazator nici Nostradamus reancarnat.
Si ca sa verificati, din nou, poftiti:
http://www.youtube.com/watch?v=6_yeHe-NHQY
In consecinta cum ar fi putut vedea graficianul de la Alpha TV acel clip inainte de a fi lansat pe youtube ? Deci va agitati degeaba.
Sunt curios si eu sa aflu raspunsul celor de la Atena dar sincer sa fiu nu prea inteleg despre ce.
Asa ca va sfatuiesc sa terminati cu frustrarile si prostia inainte ca cineva sa ia masuri pentru ceea ce faceti dumneavoastra acum se numeste calomnie.

Anonim spunea...

Nu erati lasata sa scrieti ce vroiati, erati constransa???:)))))))))))))))
Doamna, prostia trebuie cenzurata!
Chiar nu aveti ce face?
Sincer, duceti-va la sala sa va eliberati de energia negativa si multele kilograme in plus!
Exista o vorba din popor care spune cam asa: "Daca prostia ar durea ar fi numai tipete pe drum...", aveti seara migrene, ceva, sau poate din cauza ca va stoarceti "creierii" sa vedeti cum mai puteti scoate "adevarul" la lumina?!
Aveti macar habar cine este omul pe care il calomiati? V-ati interesat, i-ati vazut lucrarile anterioare, cunoasteti ce experienta are, stiti cumva daca are salariu fix ca oricare angajat, sau cam cat inseamna acei "bani grei". Sincer nu este prea greu de aflat, maiales ca dumneavoastra se pare ca aveti "spioni", insa ma tem ca ori sunteti super prost informata, ori sunteti muritoare de foame si nu aveti notiunea banilor.
Da, poate ca m-am "incins", cum spuneti pentru ca nu mai suport mizeria din jurul meu, creata de oameni fara scrupule, plini de frustrari personale si, maiales lipsiti de imaginatie si prost informati.
Chiar credeti ca cei de la AlphaTV Atena isi vor pierde timpul cu dumneavoastra si povesti puerile?
In afara de faptul ca sunteti o adevarata jena pentru noi, colegii de breasla care stim sa ne facem datoria, sunteti un real pericol pentru dumneavoastra insava, nu realizati ca se poate ajunge atat de departe incat sa nu mai gasiti in veci un loc de munca, pentru ca nimeni nu isi doreste un om razbunator si prost prin preajma, in plus puteti intra in tribunal pentru calomie si plati bani frumosi din buzunarul propriu, mai ajungeti si in strada! Rugati-va sa ne sesizeze nimeni tampenia la care s-a ajuns si vedeti-va de viata, frumos, in continuare!

Anonim spunea...

Baieti, ati cam cacat-o! Daca va dau grecii in judecata, neam de neamu' lu' Zafiriadi (nu ZafiriadiS cum se autointituleaza) n-are de unde sa plateasca! Sigur plateste Sorin Mihai, ca a facut destula "curatenie" prin Petrom service si prin alte locuri dubioase si are de unde! Da' Luca stie? Sau Vantu? Apropo, semneza Luca prelungirea contractului lui Farfuridi ala in februarie?

Anonim spunea...

Fostul pecoist Mihai Sorin fura cu voia de la Luca. Dar isi mai aduce aminte cand era informatorul securistului Paltanea, care l-a scapat si de puscarie? Aviz alegatorilor, prietenii stiu de ce!

Anonim spunea...

O persoană cu mintea cât aluna (şi atunci când stă cu capu'n soare de i se dilată), afirma mai sus:

"Anonim spunea...
Nu erati lasata sa scrieti ce vroiati, erati constransa???:))))))))))))))) Doamna, prostia trebuie cenzurata! Chiar nu aveti ce face? Sincer, duceti-va la sala sa va eliberati de energia negativa si multele kilograme in plus!
"
Măi persoană aonimă şi tâmpită, tu şti ce-i ăla COPYRIGHT © ???
Măi persoana anonimă şi dobitoacă, ai auzit de când mă-ta te-a kkt (mare greşeală a făcut că nu te-a avortat) ce-i ăla un patent ?
Măi persoană anonimă, patent nu-i ăla cu două crăcane cu care te satifaci tu sexaul, vita draq !!!!

Hai că te-am bălăcărit destul (am făcut-o cu mare drag, când am văzut cât eşti de redusă mintal) şi o să vă spun o poveste ( "anonimii" de la alpha, beliţi ochii acia):

Cu foarte mulţi ani în urmă - când persoana anonimă de mai sus trăgea la şeibi prin ateliere, mânjită p'ân la coate de vaselină - e clar că era muncitor(are) pe atunci - eu lucram într-un colectiv de cercetare, alături de cercetători de renume. Şefii (adică directorii, care erau la fel de imbecili ca şi ăştia de acum) au hotărât să copiem un produs fabricat de un mare concern european.
Bun ... ne-am apucat noi "meştereşte" de muncă şi am realizat produsul. Directorii, nişte handicapaţi, au ieşit pe piaţă cu el la o ediţie a târgului de la Essen (handicapaţii anonimi, ăsta e link-ul: www.essen.de). Autorii produsului, care aveau 3 patente înregistrate pe produs, le-a venit rău când au văzut produsul nostru. Măi handicapaţi anonimi, voi ştiţi măi imbecililor care e diferenţa între o marcă şi un patent ???? Nu ştiţi măi căcănarilor, că vă jucaţi cu organele genitale în cădiţa de baie pe vremea când eu mă judecam în Germania pentru acel produs. Şi nu mă judecam cu o adunătura de rataţi ca voi, ci cu un concern internaţional.
Măi avortonilor, orice produs, care nu încalcă un patent, chiar dacă este o copie fidelă a originalului, este un produs nou.
Acum, să vă explic: produsul nostru avea "aerisire" la carcasă, era altă culoare, şi ce a fost cel mai important, în interiorul lui, nervurile erau altfel faţă de original. Dar dacă vreţi să stiţi avortonilor, orice dimensiune ai fi măsurat-o la cele două produse, erau identice! Ba mai mult, chiar si mecanismele din interior erau identice (doar ca dimensiuni, că execuţia era catastrofală, doar erau făcute de avortoni, ca anonimul de mai sus, care nici la pilă nu era în stare să dea).

Avortoni anonimi, ştiţi voi măi imbecililor ce-a decis completul de judecată ??? E alt produs !!!!

Aţi înţeles ceva avortonilor? Ştiam că nu ...

Hai să vă traduc imbecili anonimi.

Sigla de care se leagă distinsa proprietară a blogului (care v-o cam da prin guriţă, dar tot nu vă lucesc dinţii ăia stricaţii din gură), seamană cu cea de la alpha grecia, dar este alt produs ! O liniuţă dacă îi mai pui, punctul de start / sfârşit al animaţiei dacă îl schimbi, este alt produs !

Aţi înţeles avortonilor ? dormiţi, dracu' să vă ia, liniştiţi, că nu pierdeţi nimic. Şi nici plagiatură nu este. Este pur şi simplu, "inspiraţie".

Avortonilor, puneţi draq kuru la treabă, că minte văd că nu aveţi.

Anonim spunea...

Mai masteru' lu' peste, daca nu venea revolutia, o incurcati rau de tot cu "produsul" vostru! Nici acum nu s-a clarificat treaba, mai stiu si altii despre ce e vorba. Vrei s-o fac publica? Si nu pe blog ci undeva unde s-o citeasca muuulta lume? Asa ca vezi-ti de batranetile tale si lasa-i in pace pe bloggeri. Ce, nu-ti ajunge pensia aia de 3.600 lei?

Anonim spunea...

telegraful nu se mai vinde, la alpha nu se mai uita nimeni, zafiriadis a dat de grinda si radioul, Petrolul nu mai e al vostru, de baga luca bani?

Anonim spunea...

Zafiriade' turc ţzepar ce eşti, recunoaşte măcar în al 11-lea ceas că ai zbrârcit-o.

Ai ocazia să părăseşti corabia acum, cu fruntea sus.

Ia' zi mă turcoteiule, ce pălaria mea ai făcut într-un an ?

Ai pus totul pe butuci. De ce ? de analfabet ce eşti.

Ai moştenit un post TV la care se uita un judeţ întreg. Bă turcoteiule tzepar, tu mai şti unde se mai recepţionează postul, pe care cu mândrie îl conduci ?

Nu mă, nu se mai vede în judeţ, se vede numai la tine, pe Mihai Eminescu nr. 7.

Mă turcoteiule, ce ai făcut cu "flota" de dacii solenza ? ai vândut-o şi pe asta ca pe "flota lui Will" ?

Anonim spunea...

Tine tare al dracului la bautura si la femei.Pe aia saraca de acasa o bate de mama focului.L-a prostit pe Luca in asa hal ca i-a dat conducerea unei televiziuni pe mana.S-a pisat pe ea la scurt timp dupa ce vomita in wc-ul de langa biroul lui,bucuros fiind ca fostul Vasilescu isi facea ultima emisiune!De un an de zile se chinuie sa se trezeasca din bautura,sa faca ceva... In afara de caca nu mai reuseste sa faca nimic!NIMIC... S-a uitat in oglinda si a vazut o maimuta!O maimuta tampita de fapt!Este acum inconjurat de alte maimute!Niste maimute mai mici care nu stiu decat sa linga!Atat!Si sa minta frumos!Au distrus cam tot ce insemna televiziune acolo pe Eminescu7.De cand am plecat de acolo nu mai sunt la curent cu tot ce sa intampla,dar am auzit ca ar fi pus pe butuci toate masinile postului de Tv.Am mai auzit ca ar fi bolnav de sifilis mental,incercand sa convinga angajatii sa paraseasca televiziunea!Cica ar fi fost cineva care l-ar fi batut in biroul lui pe sifiliticul asta de grec!Grecule,mai tii minte? Ha,ha,ha... Ha,ha,ha,ha,ha.... Omul asta care cica l-ar fi batut pe grec in biroul lui,nu a mai suportat sa-l asculte pe idiot cum il convinge sa plece singur,asa,fara somaj,fara nimic,dar musai prin demisie,doar pentru ca maimuta este mare cacat de director!Aceasta marsavenie am auzit ca se intampla din nou la Alpha.In crizele ei de disperare,aceasta maimuta a simtit ca se ca rupe craca (cam multe maimute pa ea...) si a inceput sa prosteasca toti angajatii iarasi cu demisii si amenintari! Pacat! Idiotule,tu esti cel care trebuie sa demisionezi de acolo!Sa te duci dracului cu adunatura ta de sifilitici mental!Ati furat de la Luca de ati innebunit pana acum!Degeaba! Apropo,bai grecule: Crezi in Dumnezeu? Urmarea o cunosti si singur..... Si o s-o simti! Ha,ha,ha,ha....

Anonim spunea...

Nu sunt un specialist in domeniul graficii, asa ca nu-mi voi exprima punctul de vedere in acest sens. Un anonim de mai sus spunea, printre altele, ca telegraful nu e mai vinde. Din pacate, pentru acel domn, din date cat se poate de sigure, pe care poate foarte usor sa le verificie, Telegraful se vinde din ce in ce mai bine, iar in luna decembrie a fost chiar lider de piata, depasind cotidianul "Prahova", care a ocupat locul I pana acum in ce priveste presa locala. Era de asteptat, pentru ca in momentul de fata Telegraful arata cel mai bine, este cel mai bogat din punctul de vedere al informatiilor. Felicitari intregii redactii de la Telegraful si s-o ocupe in noul an numai primul loc la numarul de vanzari.

Anonim spunea...

ohoo ho pai daca nu stiati hai ca va mai spun eu ca stiu mai multe din alpha tv ca am prieteni buni acolo SE AUDE CA ...dommul care a venit acolo ( cel cu grafica) are un neam care vrea cu tot dinadinsul sa il bage in rindurile operatorilor imagine din alpha tv HA ha ha ca altfel se pare ca paraseste postul de televiziune daca el nu ramiine Si colac peste pupaza ce sa vezi face oridine in ceilalti operatori si nu oricum in cei mai buni ...... ha ha ah si va mai spun ...... dar nu acum ....

Anonim spunea...

Hai să aţâtăm graficienii lu' Bărbosu, în care a bagat el banii şefilor ... (ştie toată lumea că nu i-a băgat în grafică, ci în propriul buzunar). Mai sus, graficianul o jignea pe autoarea blogului.

Citat:

"Cu tot respectul cuvenit unui jurnalist va spun ca ceea ce a-ti scris despre grafica de la Alpha TV este eronat. Un jurnalist bun trebuie sa fie foarte bine informat inainte de a scrie, iar dumneavoastra doamna sunte-ti exceptia de la regula. Acel ident a fost urcat pe youtube la 23 de zile dupa ce a fost lansata noua grafica pe Alpha TV Ploiesti.
Un aspect foarte usor de verificat:
About This Video ident 2007-2008 (more)
ident 2007-2008 (less)
Added: October 23, 2007
Ca sa nu mai spun ca pachetul grafic era gata de la sfarsitul lunii iulie.
In consecinta ceea ce a-ti afirmat este extrem de grav, gradul dumneavostra de nesimtire si neprofesionalism depasind cu mult limitele admise in meseria aceasta."

Măi oameni buni, tâmpiţelul ăsta, chiar crede ce scrie. Are o prbolema la cap, săracu' ... mai ales acuma că e prins cu "inspiratul" de la greci.

Stimaţi vizitatori ai blogului, tâmpiţelul ăsta copiac-graficiac, sub bagheta marelui Bărbos grec, a trecut şi el pe aici: http://www.alphatv.gr. Puteţi trece şi dvs. pe acest site, dar veţi avea o mare surpriză ... totul este în limba greacă !!! Acum intervine rolul Bărbosului, care e grecotei şi înţelege ce scrie acolo ... şi astfel, sub bagheta Bărbosului, micul copiac-graficiac, găseşte link-ul spre pagina de emisie live a grecilor ... de unde trage şi el niţel cu ochiu' şi realizează pachetul grafic în iunie (şi-l cred), în timp ce grecii pun clipul pe youtube prin octombrie ... că ei nu aveau nicio grabă, să justifice activitate, bani ... alte alea, pe care Bărbosul le avea de justificat ...

Dar copiacul-graficiacul, dirijat de marele Bărbos, nu numai că este prost, este şi nesimţit şi o înjură pe descoperitoarea găinăriilor făcute de el şi de marele Bărbos ...

Păi mai inspiraţilor, deştepţilor, frumoşilor şi importanţilor ce sunteţi voi, de ce nu faceţi voi public, cum ne putem uita şi noi, gloata asta proastă, neinspirată şi urâtă, la ce v-aţi uitat voi când v-aţi "inspirat" ?

Hai să nu vă mai ţin în tensiune, uitaţi link-ul: mms://206.222.31.146/alphagh3.

Nu faceţi click pe el, ca nu va face nimik. Deschideţi un windows media player astfel: Start -> Run -> Programs -> Windows Media Player şi în player, mergeţi pe File -> Open URL ... şi tastaţi link-ul de mai sus, respectiv mms://206.222.31.146/alphagh3

Surpriză ... veţi vedea Aplpha TV Grecia on-line ... (doar nu credeaţi că este Alpha Ploieşti).

Stimaţi navigatori ai acestui blog şi ai internetului, puteţi vedea acum toate asemănările grafice dintre Alpha TV Ploieşti şi Alpha Grecia. Şi veţi avea ce vedea.

Programul TV al lor îl găsiţi la adresa: http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=49

Faceţi şi Dvs., dragi cititori, o comparaţie.

Ai dracului grecii ăştia de la alpha, în timp ce echipa marelui Bărbos asuda la noul pachet grafic, aia le copiau ideile să-şi redecoreze postul tv. Şi apoi, culmea nesimţirii, le-au mai pus şi pe youtube.

Ei Bărbosule grecotei, te-am prins cu mâţa în sac, cu echipa ta cu tot. Bravo ţie că te-ai inspirat, tu ştiai prea bine de unde să faci asta, doar eşti grec şi ştiai de existenţa şi calitatea postului tv din Grecia. Dar maimuţoiule (cum bine îţi spunea un distins vizitator mai sus), tu ne iei pe toţi de proşti ? N-om fi noi beţivi şi hoţi ca tine, da' nici proşti nu suntem.

Hai, gata, v-am elucidat problema, pe graficienii-copiaci-inspiraci le-am deconspirat trucul, ar mai rămâne doar să-i bălăcăresc şi eu niţel, că prea s-au dat toţi "alfeţii" la cea care ne-a deschis ochii - autoarea blogului.

Credeţi că se mai merită să-i bălăcăresc ? Noooo ..... o vor face şefii de la Bucureşti ... că doar banii lor i-au tocat pe ... cine ştie ce ... dar numai pe grafică şi calitatea postului tv nu.

Anonim spunea...

Care sefi? Ca Vantu tocmai a rupt-o cu Luca!

Anonim spunea...

cocoana esti praf,vai de tine,crezi ca stii multe dar nu stii nimic si mai mananci si mult ca de vorbit ,vorbesti mult,prost si fara rost

anonim spunea...

am si eu o rugaminte de fapt mai multe fete au,barul liceului G.S.A Barcanesti este plin de tigani care ne fac iesirea de la scoala un infern,arunca apa pe noi,ne injura,ne ating,ne pupa cu forta.nimeni nu ia nicio masura impotriva lor.gardienii scolii sunt pur si simplu platiti degeaba,jandarmii stau la poarta scolii in loc la stea la barul ala rau famat si pazindu-ne de adevaratele pericole ale barcanestiului.va rugam ajutati-ne cu ceva pentru ca nu vrem sa ajungem sa fim duse prin alte tari din cauza ca vrem sa venim la scoala sa ajungem undeva.va las nr meu de contact si sper sa faceti cva imotriva asta.multumesc astept contactul dvs.0761438270

anonim spunea...

si mai ales nici politia nu fac nimic impotriva lor...

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Eufrosina spunea...

Daca nu ati lucrat la Alpha TV cativa ani, nu mai scrieti.
ESTE NULA ORICE OPINIE.

Cristina are dreptate.
Si nu este vorba despre plagiat.
Alpha Tv este acum la pamant.
S-a ales praful, si era predestinata.
Aproape toti angajatii buni au plecat demult.

Apropo: exista persoane ce au raspuns pe blog: vad cuvinte precum: avorton? dreaq?kilograme?
ATENTIE, oameni buni: aici nu trebuie sa scrie orice NIMENI.

DUCETI-VA LA SCARA BLOCULUI SI SCUIPATI ACOLO CUVINTELE ASTEA.

Initiatoarea blogului are multi ani de munca in spate si un IQ superior.

Melodia mea de suflet-Florin Chilian Zece